bölcsőde-óvoda.hu
Főoldal :: Rólunk ::

Rólunk

A legfontosabb feladatunk az, hogy megtanítsuk a piciket a játékra, a szép magyar beszédre, sok mondókára, versre, énekre, táncra. Sokat zenélünk, énekelünk, táncolunk, bábozunk bölcsődénkben-óvodánkban.


Szakmai céljaink Családi Napközinkben:

Legfőbb célunk az, hogy olyan bölcsődei-óvodai környezetet teremtsünk, ahol az apróságok otthon érzik magukat és ne okozzon feszültséget bennük az otthontól való távollét.
Szeretettel, türelemmel, őszinte odafordulással elérhető, hogy a gyerekek a családi napköziben eltöltött időt otthonosnak, kellemesnek érezzék.
Fontos a bizalom, az őszinteség, a családias, barátságos légkör.
A gyermekek nevelése elsősorban a család feladata, de a családi napközi, amely bölcsőde-óvoda is egyben, ennek a nevelőmunkának legfőbb segítője.
Ezt a szép feladatot természetesen jól csak szülői együttműködéssel lehet teljesíteni. Bölcsődénk-óvodánk ellátásának fontos részét képezik a zenei, vizuális, irodalmi, nyelvi foglalkozások, amelyek észrtevétlenül épülnek be a játéktevékenységbe. Áldásos hatásai annál szembetűnőbbek.
Szintén kulcsfontosságú célunk az egészséges életmódra nevelés. Sok időt töltünk a családi napközi kertjében a friss levegőn.
Jó időben a foglalkozások és az étkezések a teraszon történnek. Nagy figyelmet fordítunk az egészséges étkezésre is. Sok, idénynek megfelelő zöldséget, gyümölcsöt teszünk kis lakóink asztalára naponta négyszer.

 

 

 

Küldetésünk:

A kicsik boldogsága, kiegyensúlyozottsága, testi és lelki egészsége a világ megismertetése által.
Napocska Családi Napközi, Óvoda és Bölcsőde
1145, Budapest Gyarmat utca 67/c
Tel.: +36 30 584 7823

Weboldalkészítés