bölcsőde-óvoda.hu

 

Óvodáink

 

   
  Napocska Családi Óvoda és Bölcsőde
  1145 Budapest, Gyarmat utca 67/c
   

 

Bejelentkezés: (Matos Eszter) +36 30 584 7823

 

 

 

A Napocska bölcsőde-óvoda szeretettel várja új jelentkezőit!

 

 

"Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni."
 

 


Szeretettel köszöntünk minden Anyukát, Apukát, Gyermeket és minden érdeklődőt honlapunkon!

 

 

Az M3 autópálya vonzáskörzetében, Zuglóban, közel a Bosnyák térhez megnyitottuk a Napocska Családi Napközit. Várjuk másfél éves kortól kisiskolás korig a csöppségeket.


Ha szeretne visszamenni dolgozni, de nem tudja elhelyezni gyermekét, akkor a Napocska Bölcsőde és Óvoda az ideális választás. Csendes kertvárosi környezetben, ősfás kertben szakképzett pedagógusok gondoskodnak a kicsikről, amíg Ön dolgozik.

 

Napirendünket a gyerekek életkorához és igényeiknek megfelelően alakítottuk ki. Családias légkörrel és szerető gondoskodással, biztonságos környezetben, nagy zöld játszótérrel rendelkező kerttel várjuk a gyermekeket.


Ételallergiás kicsiket is fogadunk bölcsődénkben - óvodánkban.


A kis létszámú csoportokban (7 fő) lehetőség nyílik az egyéni fejlesztésre, foglalkozásra. A rengeteg fejlesztő szerepjátékot kiváló minőségű eszközök segítik családi napközinkben.

 

A legkisebbeknek babasarok segíti a fejlődést.

 

Családi napközink célja az, hogy többet nyújtson a szülőknek, gyermekeknek az állami bölcsődék és óvodák szolgáltatásainál.

 

Az öko szemlélet számunkra egy komplex és mindennel összefüggő tanulást és tanítást jelent.Hetente sütünk vagy főzünk bio gazdálkodásból származó egészséges alapanyagokból,baba jógát tartunk a kicsiknek és megtanítjuk őket a szelektív hulladék gyűjtésre.
 
Minden héten külsős pedagógusok tartanak angol és néptánc órákat óvodánkban.
Legfőbb célunk a kiegyensúlyozott boldog kisgyermek,akivel a szülőkkel való aktív együttműködéssel megismertetjük a világot
 
https://www.facebook.com/bolcsode.ovoda/

 


 

Napocska Családi Napközi, Óvoda és Bölcsőde
1145, Budapest Gyarmat utca 67/c
Tel.: +36 30 584 7823

Weboldalkészítés